ERYAMAN BALE KURSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN BALE KURSU

Tartışmasız ki dansın en sanatsal halidir bale. Çocuk yaşta başlamayanların keşkesi, başlayıp da bırakanların tühlü cümlesidir. Günümüz çocukları sanata yakınlık anlamında çok daha şanslı. Bugünün yetişkinleri, genç ebeveynleri kendi hayatındaki tüh ve keşkeleri çocuklarına yaşatmamaya kararlı. Çok sayıda çocuğun profesyonelliğe adım atmadan önceki en sağlam durağı bale okulları.


Ankara Bale Kursu FiyatAnkara Bale Kursları Fiyatları


TC. MEB Düş Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2408 Sokak No:17 Batı Villaları Yenimahalle - Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara







Ankara, sanata verdiği değerle her zaman farkını yansıttığı gibi bale kursları ile de günümüz çocuklarını ayrıcalıklı kılıyor. Eryaman Bale Kursu adına şanslı bir ilçe. Uzman dansçı kadrosu, son teknikleri takip eden eğitim anlayışı, klasikleri feyz alan koreografileri ile bale severlerin kalbini kazanıyor. Yılsonu resitalleri ile de göz dolduran bale okulları yalnızca çocuk kayıtları almakla kalmıyor; yetişkin sınıfları açarak baleyi egzersiz olarak kullanmak isteyenlere de yön gösteriyor. Klasik balenin önümüzdeki dönem dansçılarının Ankara'dan yetişecek olması tesadüf değil şüphesiz.

Yeni nesil dansçı adaylarının gösterisi aşağıdaki videoda yer alıyor. Adımların başlangıç evresine ait olduğu ve henüz amatör olduklarını görüyorsunuz. Düzenli ve disiplinli çalışmanın ardından profesyonel birer dansçıya dönüşebilecek yetenekleri mevcut. Geliştirmek öğrencilerin kendi disiplin anlayışlarınca gerçekleşiyor. Müzik olarak Adele'in someone like you şarkısının enstrümantal versiyonu seçilmiş. Gösterinin türü modern bale sınıfında yer alıyor.


Aşağıdaki video bir önceki videodaki öğrencilerden iki sınıf üst seviyedeki öğrencilerin performansını içeriyor. Senkron ve adımlardaki profesyonellik dikkat çekiyor. Bale eğitiminde birkaç hafta bile çok önemliyken iki senelik performans farkını izliyoruz.




Yolu 15. yüzyıldan günümüze kadar uzanan bu büyülü dünyada yerinizi alabilirsiniz. Çocuk ya da büyük fark etmeksizin, yaşa ve seviyeye uygun eğitimleri ile Eryaman Bale Okulları dansın estetiği ile buluşmaya davet ediyor. Bale çocuklar için beden ve ruh sağlığı vaad ederken, yetişkinler için sağlıklı bir duruş ve keyifli bir egzersiz olarak varlığını sürdürüyor. 4-11 yaş arasındaki kız ya da erkek çocukları baleye yönlendirerek bir kariyer yolu açabilirsiniz. Ekip çalışması, disiplin anlayışı ve sanat algısı oluşmuş bireyler yetiştirmek için balenin küçük yaşta başlayan eğitimlerinden yararlanabilirsiniz.

Eryaman Bale Kursu kayıt günlerini kaçırmayın!