ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BALE KURSU

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU BALE KURSU

Ankara, sanata verdiği değeri yeni nesil sanatçılar ile sürdürüyor. Sanatın başkentinde Ümitköy Bale Okulları eğitimi ile parmak uçlarında dansın devamlılığını sağlıyor. Konutkent Bale Kursları ve Çayyolu Bale Okulları da tıpkı Ümitköy semti gibi farkını performanslarına katan dansçı adayları yetiştiriyor. Bale Okulları geleceğin konservatuarlılarını, balerin ve baletlerini keşfediyor. Küçük yaşlarda başlayan bale eğitimi disiplinli devamlılığında profesyonel bale sanatçısı olma yolunu açıyor.


Ankara Bale Kursu FiyatAnkara Bale Kursları Fiyatları


Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara




Büyük küçük herkesin ilgi ve sevgiyle baktığı bir müzik kutusu olmuştur. Olmayanlar ise bir müzik kutusuna çocukluk hayallerini sığdırmıştır. Müzik kutusu olan olmayan herkesin, klasik müzik eşliğinde parmak uçlarında dönen balerin figürüne hayranlık dolu bakışları tartışma götürmez bir gerçek. Bale eğitimi, müziğe kendisini kaptırmış, hayali bir kahramanını gerçeğe dönüştürüyor. Parmak uçlarında kendi hikayesini yazan bireyleri düşlerden çıkarıp gerçek kılıyor. Çocukluğun en güzel anılarının biriktiği 4-11 yaş döneminde bale eğitimine başlayarak geleceğe güzel anılar bırakılıyor.

Yetişkinlerin de çocukluk hayalleri, büyümüş hallerinin ukdeleri, bale okulu eğitimleri ile tebessüm dolu anılara dönüşüyor. Hayallerini gerçeğe çevirmek için zaman kavramının acımasızlığından sıyrılmış, kendi zamanını türetmiş bale tutkunlarının eğitim videosu aşağıda yer alıyor. Ekibin tamamı yetişkinlerden oluşmasına ve çocukluk dönemlerinde bale eğitimi almamış olmalarına rağmen, adım ve duruşlarında balenin tüm zarafeti göze çarpıyor. Ruhunuzu arındırmak ve bedeninizi şımartmak için sanatın yaşının olmadığını hatırlatıyor ve aşağıdaki yetişkin sınıfı eğitim videosuna davet ediyoruz.




Aşağıdaki videoda bale sınıfının küçük yaştaki öğrencilerinin koreografi çalışması yer alıyor. Ritmik öğeleri ve senkronize hareketleri ile keyifli bir çalışmaya tanıklık ediyoruz. Balerin ve balet adaylarının estetiği dikkat çeker nitelikte.




Çocukluk anılarını sanatla süslemek ebeveynlerin elinde. Çocukların gelecekte bir bale gösterisi izleyip keşke dememeleri için bale okulu eğitimini aksatmayınız. Ümitköy, Konutkent ve Çayyolu Bale Kursları bale sanatçıları, koreograflar ve bale öğretmenlerinden oluşan eğitim kadrosuyla sizleri ve çocuklarınızı balenin büyülü dünyasına davet ediyor. Geleceğin balerin ve baletlerini görmezden gelmeyin. Balenin nezih dünyasını hayatınıza dahil edin. Bale okulu kayıt günlerini kaçırmayın, evinizin sanatçısını bir an önce keşfedin!